Wat vindt u in onze chroma-key studio?


Studio Capricorn is een compacte opnamestudio uitgerust met een vaste U-vormige blue / green screen limbowand van in totaal 18 meter.
Het totale vloeroppervlak tussen de wand is 4,50 x 6,50 mtr. Het totale vloeroppervlak van de studio is 55 m².

De wand kan in chroma-key blauw of in chroma-key groen worden geleverd alsmede de vloer tussen de wanden in. Hierdoor onstaat een geheel blauwe of groene keybox.
De wand is volledig voorzien van een zwarte rondhorizon zodat de wand in zijn geheel afgedekt kan worden indien nodig.

De ruimte is bijzonder geschikt voor de kleinere produkties waar toch een hoge kwaliteit wordt verwacht t.a.v. de key, het licht en het audio.
Wanneer u denkt aan interviewsettings, presentaties, screentest, packshots, produktpresentaties, reconstructies, commercials, leaders, interactieve opleidingen etc etc. 

Naast de studio is een ruimte ingericht waar alles rechtstreeks geregistreerd kan worden op harddisk. De montage set op basis van AVID Media Composer en Final Cut Pro 7 is te bedienen vanuit de studio. De voordelen hiervan kunnen we u mondeling het beste toelichten.
Uiteraard is er ook de mogelijkheid uw produkt volledig af te monteren en uw materiaal in te laden vanaf iedere bron.

In het hele pand hangen plasmaschermen die naar wens het signaal van de studio kunnen weergeven. Hierdoor kunnen de verschillende gasten, in de verschillende ruimtes ( produktie / lunch koffiekamer, regieruimte en make-up kamer ) meekijken wat er in de studio gaande is. Uiteraard is dit signaal, wanneer niet gewenst, uit te schakelen.